Taksimetre rakamları sil baştan değişiyor! O şehirde taksiye binerken iki kez düşüneceksiniz

Taksimetre rakamları sil baştan değişiyor! O şehirde taksiye binerken iki kez düşüneceksiniz

Yeni yıl ile birlikte zam haberleri de peş peşe geldi. Marketten ekmeğe kadar pek çok farklı alanda uygulanan zamlara bir de taksimetre ücretleri eklendi. O şehirde yaşayanlar kara kara düşünmeye başladı. Taksiye binmek hayalde kalacak. İşte tüm detaylar…

2023 yılını geride bırakırken yeni yıl sevinci herkesin kursağında kaldı. Eskişehir Şoförler Odası Başkanı Kadir Ağır, taksimetre ücretlerine zam yapılacağını duyurdu. Hafta içerisinde yeni zamların belirleneceğini belirten Ağır, detayları aktardı.

TAKSİMETRE ÜCRETLERİNİ ZAM YAPILACAK

2024 yılı zamları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Birçok kalemde yapılan zamlar farklı alanlarda da etkisini göster. ÖTV artışı nedeniyle akaryakıt fiyatlarına gelen 2 liralık zammın ardından bu kez de gündeme taksi ücretleri geldi.

taksimetre.jpg

Eskişehir'de taksi ücretlerine zam sinyali geldi. Zam oranlarını netleşmesi ile birlikte Eskişehir'e taksi ücretlerine zam talep edileceğini belirten Şoförler Odası Başkanı Kadir Ağır, benzin ve mazot zamları ile birlikte talebinin netleşeceğini söyledi. Belediye ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile görüşme sağlanacağını ifade Ağır, “1 veya 2 gün sonra zam oranı netleşir” dedi. Henüz ne kadar zam yapılacağı hakkında açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN