Tam 2 metre boyunda... Zehri ile anında felç edip öldürüyor! Toprak altından sürünerek çıktı, o ilimizde istila başladı!

Tam 2 metre boyunda... Zehri ile anında felç edip öldürüyor! Toprak altından sürünerek çıktı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyanmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer o ilimizde istilaya başladı. Tam 2 metre boyunda! Zehri ile anında felç edip öldürüyor. Toprak altından sürünerek çıkan yılan dehşet saçtı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar toprak altından adeta fışkırmaya başladı. Tunceli'den gelen görüntüler adeta herkesi şoke etti. Tam 2 metre boyunda! Zehri ile anında felç edip öldürüyor. Toprak altından sürünerek çıktı. Uzmanlar vatandaşları son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

hjhjhj-2023-06-03t122434-589.jpg

TAM 2 METRE BOYUNDA! TÜM TÜRKİYE'DE ALARM VERİLDİ

Tunceli’nin Pülümür ilçesinden gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yarbaşı köyünde Hüseyin Uzun isimli vatandaş tarafından Orta Doğu ve Orta Asya’da görülen 2 metre boyundaki kocabaş yılanı herkesi korkuttu. Bir süre cep telefonu ile görüntülenen yılan, daha sonra gözden kayboldu.

hghgh-24.jpg

ZEHRİ İLE ANINDA FELÇ EDİP ÖLDÜRÜYOR

Yaban hayatı için önemli önemli türlerden olan kocabaş yılanının zehri çenesinin arka kısmında bulunuyor. Uzmanlar bu tarz zehirli yılan vakalarına karşı vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN