Tam bitti derken yeniden başladılar! Şehir merkezine domuz yavrusu indi: O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı

O ilimizde şehir merkezine domuz yavrusu indi! Yiyecek arayışındaki domuz çevrede dolaştı. Tedirgin eden o anlar ev sahibinin güvenlik kamerasıyla böyle kaydedildi...

Adana'nın Kozan ilçesinde, Tufanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir evin güvenlik kamerasına, gece saatlerinde şehir merkezine inen bir yavru domuzun görüntüleri yansıdı. O anlar, ev sahibinde tedirginlik oluştururken, domuzun çevrede yiyecek aradığı gözlendi.

Domuz yavrusu evin güvenlik kamerasına yansıdı

Kozan'ın Tufanpaşa Mahallesi'nde bulunan Nergiz Sokağı'nda meydana gelen olay, bir vatandaşın evinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gece saatlerinde sokağa inen bir yavru domuzun, sokak lambalarının altında dolaşarak çevreyi yemek aradığı görüldü. Domuzun, ev sahibinin bahçesine kadar girdiği anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN