Tanju Özcan şehitler için '7 günlük' yas ilan etti: Karara uymayanlara ceza kesilecek

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şehitler için Bolu sınırları içerisinde 7 günlük yas ilan ettiğini duyurdu. Karar doğrultusunda yılbaşı akşamı planlanan Emircan İğrek konserinin iptal edildiğini bildiren Özcan, "Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır." dedi.

Kuzey Irak'ta hain terör saldırılarında şehit düşen 12 askerimiz için CHP ve İYİ Parti'den yapılan 'milli yas' çağrılarının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu sınırları içerisinde '7 günlük' yas ilan etti. Karar doğrultusunda yılbaşı akşamı planlanan Emircan İğrek konseri dahil tüm canlı müzik ve eğlence aktiviteleri yasaklandı.

Özcan, yas kararına uymayanlar hakkında hukuki ve cezai yaptırımlar uygulanacağını bildirdi.

Tanju Özcan'ın ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum.

Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın.

Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN