Tansu Çiller oyunu kullandı: Millet demokrasi şölenini idrak eder gibi sandık başına gitti

Tansu Çiller oyunu kullandı: Millet demokrasi şölenini idrak eder gibi sandık başına gitti

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu kullanan eski başbakan Tansu Çiller, "demokrasi şölenini idrak eder" gibi sandıklara gidildiğini ifade ederek, "Bunun için gerçekten milletimizi bir kez daha canıgönülden tebrik etmek istiyorum" dedi.

Eski başbakanlardan Tansu Çiller, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu Sarıyer'de kullandı. Yeniköy İlköğretim Okulu'na giden Çiller, oy kullanacağı 2336 numaralı sandığın yer aldığı sınıfta görevlilerle selamlaştıktan sonra zarfla birlikte oy pusulası ve mührünü alarak, kabine girdi.

Çiller, oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, katılım yoğunluğu dolayısıyla milleti takdir ettiğini ifade etti.

'BUGÜN HERKES SUSTU MİLLETİMİZ KONUŞUYOR'

Çiller, "Milletimiz çok büyük bir olgunlukla bu seçimleri idrak etti. Katılım çok yüksek oldu genel olarak. Demokrasi şölenini idrak eder gibi sandık başına gidildi. Aslında milletimizin bu duruşu demokrasi standardı çok yüksek ülkelerin teveccühünü toplamıştır. Bunun için gerçekten milletimizi bir kez daha canıgönülden tebrik etmek istiyorum. Bugün herkes sustu, artık milletimiz konuşuyor. Milletimiz ne derse iyi diyecektir, güzel diyecektir. Tüm milletimiz için herkes için kadını, erkeği, genci, yaşlısı, herkes için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN