Taşlı saldırı bardağı taşırdı: Gasp edilen taksici işini bırakacak

Taşlı saldırı bardağı taşırdı: Gasp edilen taksici işini bırakacak

İzmir'de müşteri kılığındaki kişinin gasp girişiminde kaldırım taşı ile saldırıya uğrayan taksici Selim Keleş, mesleğini bırakmaya karar verdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kaldırım taşı ile saldırıya uğrayan ve gasp girişiminde bulunulan taksi şoförü Selim Keleş (62), yaşadığı olayın ardından mesleğini bırakma kararı aldı.

62 yaşındaki Selim Keleş, "Travmayı atlatamadım. Hala sokakta yürürken önüme arkama bakıyorum. İçimde olayı tekrar yaşayacakmışım gibi bir his var. Eskisi kadar çok değil ama arada bir rüyalarıma giriyor. Bu olay beni çok etkiledi" ifadelerine yer verdi.

yeni-proje-1.jpg

NE OLMUŞTU?

Olay, 10 Ekim 2023'te saat 22.00 sıralarında, Halide Edip Adıvar Caddesi’nde meydana geldi. Karabağlar ilçesinde 35 T 5656 plakalı taksiyle durakta bekleyen Selim Keleş'in aracına binen kişi, Buca ilçesine gitmek istediğini söyledi.

Keleş, Buca ilçesine bağlı Gediz Mahallesi'ne yaklaştığı sırada, aracına aldığı yolcu cebindeki paraları vermesini isteyip, tehdit etti.

Keleş'in direnmesi üzerine yolcu, yanında bulunan kaldırım taşı ile saldırdı. Yaşanan arbedenin ardından saldırgan kaçarken, aldığı darbelerle yaralanan Keleş, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN