Tatilciler dönüş yolunda: 43 ilin geçiş güzergahında trafik kilit

Tatilciler dönüş yolunda: 43 ilin geçiş güzergahında trafik kilit

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale’de, Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde yada yazlık ilçelerde geçiren binlerce vatandaş gece saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yoluna geçti. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale’de trafiğe takılan sürücüler, tampon tampona ilerledi.

Kırıkkale-Ankara karayolunda belirgin bir trafik yoğunluğu gözlemlenirken, Kırıkkale-Kayseri karayolunda da araç trafiğinin akıcı olduğu görüldü. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kavşaklarda trafik akışını rahatlatmak ve sürücülerin güvenliğini sağlamak için yoğun çaba harcıyor.

9512475.jpg

Trafik ekipleri, belirli uygulama noktalarında asayiş denetimlerini de sürdürüyor. Sürücülerden trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları istenirken, bayram dönüş yolculuklarının sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

9512814.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN