Tayfun Kahraman'ın kızından babasına mektup: Hemencecik gelmeni bekliyorum

Tayfun Kahraman'ın kızından babasına mektup: Hemencecik gelmeni bekliyorum

Gezi Davası'ndan tutuklu bulunan şehir plancısı Dr. Öğretim Üyesi Tayfun Kahraman'ın kızı Vera, babasına mektup yazdı. Yılbaşı dileklerinin yer aldığı mektupta babasına seslenen Vera babasına duyduğu özlemi anlattı.

Gezi Parkı davasında tutuklanıp 18 yıl hapis cezasına çarptırılmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olarak görev yapan şehir planlama uzmanı Dr. Tayfun Kahraman'ın kızı Vera, babasına yılbaşı dileklerini yazdığı bir mektup gönderdi.

Tayfun Kahraman'ın eşi Dr. Meriç Demir Kahraman'ın kızı Vera’nın mektubunu sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o mektup:

"Canım babacım, ben senin hemencecik gelmeni diliyorum ama dileklerim kabul olmuyor. Annem dedi ki bazı dilekler geç de olsa mutlaka kabul olurmuş. O yüzden dilemeye devam ediyorum. Bu yıl senin hemencecik gelmeni, çok kar yağmasını, seninle kar topu oynamayı ve biri çam ağaçlı, biri noel babalı iki tane saç tokası diliyorum. Dört dilek çok oldu, başka bir şey istemiyorum. Oyuncağım var, sen gelince oynarız. Babacım seni çok seviyorum. Hemencecik gelmeni bekliyorum. Vera."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN