TBMM Başkanı Şentop'tan EYT açıklaması: Bütçeden sonra takvime sığdırılması mümkün

TBMM Başkanı Şentop'tan EYT açıklaması: Bütçeden sonra takvime sığdırılması mümkün

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, milyonlarca vatandaşın beklediği EYT ile ilgili, 16 Aralık’ta bitmesi beklenen bütçe görüşmelerinin ardından takvime sığdırılmasının mümkün olabileceğini söyledi.

Aralık ayında Meclis’te yapılacak görüşmeler sonrası Ocak'ta yürürlüğe girmesi beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yasası'na ilişkin konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bütçe görüşmelerinin ardından takvime sığdırılmasının mümkün olabileceğini belirtti.

Şentop, Viyana’da CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı.

Şentop, "Mümkün müdür mümkündür. Bütçe görüşmeleri 16 Aralık’ta sona erecek. Ertesi günden itibaren takvime sığdırılması mümkündür. Önemli olan kanun teklifi olarak Meclis Başkanlığı’na verilmesi. Ona göre bir takvimin belirlenmesi. Daha önceki yıllarda Meclis’in bütçe bittikten sonra çalıştığını görüyoruz." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN