Tel örgüleri aşar aşmaz göçmen karşıtı olan Türk'ün videosu ABD'de viral oldu: Sınır güvenliği yetersiz önlem alın

Meksika'dan yasa dışı yollarla ABD'ye giren bir Türk vatandaşı, ABD'nin sınır güvenliğini eleştirerek göçmen karşıtı oldu. Fox News'e konuşan vatandaş, sınır güvenliğinin zayıf olduğunu belirtti.

Meksika'dan ABD'ye yasa dışı yollardan giren bir Türk vatandaşı, Amerikan basınına verdiği röportajla gündem oldu. Fox News'e konuşan vatandaş, ABD'nin sınır güvenliğinin zayıf olduğunu savunarak göçmen karşıtı bir tutum sergiledi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın göç politikalarını sıkça eleştiren Fox News, yasa dışı yollarla ABD'ye giren göçmenlerle bir röportaj yaptı. Röportajda yer alan bir Türk vatandaşı, "ABD vatandaşlarının göçmenler konusundaki endişelerinde haklı olduğunu" belirtti ve ülkeye kimin girdiğinin belli olmadığını vurguladı. Kendisi iyi bir insan olduğunu söyleyen vatandaş, diğerlerinin "psikopat veya katil olabileceğini" ifade etti.

ELON MUSK DA TOPA GİRDİ

Muhabir Bill Meughin'in X (eski adıyla Twitter) paylaşımıyla yayılan röportaj kesiti, sosyal medyada 3.6 milyon kez izlendi. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson da paylaşımı alıntılayarak, "Sınır güvenliğinin Biden'dan daha çok umrunda olduğunu görünce başarısız olduğunu anlıyorsunuz" dedi. X platformunun sahibi Elon Musk da bu yoruma "Cidden" yazarak katıldı.

ESPRİLİ YORUMLAR YAĞDI

Bu olay, sosyal medyada pek çok eğlenceli yoruma neden oldu. Bir kullanıcı, "Adam sınırı geçer geçmez ABD'nin en büyük göçmen karşıtlarından biri oldu!" diye yazdı. Bir diğeri ise "Göçmen olup göçmenlerden şikayet etmek yeni bir trend mi?" diye espri yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN