Temel kazısında elleri ve ayakları bağlı ceset bulunmuştu: Kime ait olduğunu DNA belirleyecek

Temel kazısında elleri ve ayakları bağlı ceset bulunmuştu: Kime ait olduğunu DNA belirleyecek

Sakarya'nın Karasu ilçesinde temel kazısı sırasında naylona sarılı, elleri ve ayakları bağlı bulunan cesede ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 40'lı yaşlarda bir erkeğe ait olduğu değerlendirilen cansız bedenin eşkaline uygun herhangi bir kayıp ihbarı olmadığı için diğer illerdeki başvurular da değerlendiriliyor. Cesedin kime ait olduğu Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak testlerden sonra netlik kazanacak.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün (20 Mayıs) Aşağı Aziziye Mahallesi Ankara Caddesi üzerindeki bir inşaat alanında kan donduran olay yaşandı. TOKİ konutları mevkiinde temel kazısı yapan kepçe operatörü, kazı esnasında naylona sarılı bir ceset fark etti.

9310162.jpg

2 AYDIR TOPRAK ALTINDA

Durumun hemen polise bildirilmesi üzerine olay yerine hızla polis ekipleri sevk edildi. İnceleme yapan polis ve savcı, elleri ve ayakları bağlı haldeki cesedin yaklaşık iki aydır toprak altında olduğunu belirledi. Tanınmaz hale gelen cesedin 40’lı yaşlarda bir erkeğe ait olduğu tahmin ediliyor.

9310163.jpg

KİMLİĞİ DNA TESTİ İLE BELİRLENECEK

Cesedin vücudundan alınan doku örnekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılacak DNA ve diğer testler sonucunda cesedin kimliği belirlenecek.

KAYIP BAŞVURUSU YOK

Öte yandan; kentte cesede uygun eşkale sahip bir kayıp başvurusu olmadığı, bu nedenle diğer illerdeki kayıp başvurularının da değerlendirildiği öğrenildi.

9310161.jpg

Polis ekipleri, olayın aydınlatılması ve cesedin kimliğinin belirlenmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İnşaat alanındaki güvenlik kameraları ve çevredeki diğer ipuçları titizlikle inceleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN