Teşkilat toplantısında dikkat çeken ayrıntı: Nebati, bakanlığı seçim ofisi yaptı!

Teşkilat toplantısında dikkat çeken ayrıntı: Nebati, bakanlığı seçim ofisi yaptı!

Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmalarını bakanlık binasında yapmaya başladı. Nebati'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, bakanlığın seçim ofisi olarak kullanıldığını ortaya koydu.

Türkiye, 14 Mayıs'taki kritik seçim için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler ise çalışmalarına devam ediyor. Cumhur İttifakı cephesinde ise yürütülen seçim çalışmasının yeri dikkatlerden kaçmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlık binasını seçim ofisi olarak kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nebati, şöyle dedi:

"Bugün, istişare mekanizmasının sürekli işlediği Partimizin, Mersin Milletvekili adayları, İl Başkanı ve Teşkilat Üyeleri ile bir araya gelerek önümüzdeki seçimlere ilişkin çalışmalarımızı değerlendirdik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve milletimizin teveccühü ile Mersin için mesai kavramı gözetmeksizin var gücümüzle çalışacağız."

Nebati'nin paylaşımında bakanlık binasında oldukları görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN