Tesla sınır tanımıyor... Resmen suyun içerisine daldı: Otomobil değil denizaltı...

Tesla sahibi olanları gururlandıracak görüntüler paylaşıldı. Cep telefonu kamerasıyla çekilen o anlarda, bir Tesla aracının suyun içerisine daldığı görüldü. Sosyal medyada viral olan görüntüler, "Tesla'da tekne modu mu var?" sorusunu uyandırdı. İşte o anlar...

Elektrikli otomobil devi Tesla sınır tanımıyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri viral oldu. Birçok konuda şaşırtmayı başaran Tesla'dan denizaltı performansı geldi. İşte o anlar...

SUYUN İÇİNDEN GEÇTİ

Denizaltı gibi suyun içerisinden giden Tesla sosyal medyayı salladı. Daha öncesinde sınırları zorlarken birçok kez kameralara yakalanan Tesla yeniden viral oldu. Geçtiğimiz dönemlerde off-road yarışında arazi araçlarını sollarken, tır dorsesi çekerken ve karlı havada tırı çekerken görüntülenmişti.

Sosyal medyada viral olan görüntüler ise ABD'den geldi. ABD'nin San Diego bölgesinde cep telefonu kamerasıyla kaydedilen anlarda sel suyunun içerisinden geçen tesla göze çarptı. Tesla sürücüsü kaputunu aşan su birikintisinden geçti. O anlar sosyal medyada viral olurken, "Araba değil denizaltı yapmış" yorumu dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN