THY tecrübeli tecrübesiz demeden çalışan arıyor! İstenen şartlar açıklandı: Hemen başvurunuzu yapın

THY tecrübeli tecrübesiz demeden çalışan arıyor! İstenen şartlar açıklandı: Hemen başvurunuzu yapın

İş arayanlara Türk Hava Yolları’ndan yeni bir iş ilanı müjdesi geldi. Tecrübeli tecrübesiz demeden yüksek maaşla işe alım yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapmayanlar pişman olur. İşte aranan şartlar…

Türk Hava Yolları, Rütbesiz istihdam edilecek kabin memuru personel alımı başvurularını açtığını duyurdu. Edinilen bilgilere göre 50 bin liradan başlayan maaşlarla işe alım yapılacağı öğrenildi. Peki, başvuru şartları nelerdir? Başvurular nereden yapılacak? Kişilerin hangi kriterleri sağlaması gerekiyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

yeni-proje-10-001.jpg

THY KABİN MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

THY tarafından yapılacak olan kabin memuru alımlarında istenen şartlar şunlardır:

  • T.C. vatandaşı olmak.
  • En az lise mezunu olmak.
  • İyi derecede İngilizce bilmek.
  • Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak.
  • 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 tarihleri arasında doğmuş olmak.
  • Kadınlarda 160-180 cm, erkeklerde 170-190 cm boyunda olmak.
  • Ayrıca mavi kart sahipleri başvurabilir. İkinci bir yabancı dil bilmek ise tercih sebebi olarak açıklandı.
  • Daha önce THY ve iştirakleri ile diğer iş yerlerinden fesih, devamsızlık, sağlık veya disiplinsizlik gibi nedenlerle ayrılmamış olmak.

yeni-proje-11-001.jpg

SÜREÇ NASIL İLERLEYECEK?

Başvuru yapan adaylar ilk olarak online İngilizce testine girecek. Daha sonra online şekilde belge kontrolü yapılacak. Süreç boyunca bir İngilizce mülakatı daha gerçekleştirilecek. Söz konusu bu mülakat 100 yüze ya da online video olarak uygulanacak. Bunun yanı sıra online envanter uygulaması, dövme, yara izi kontrolü ve boy-kilo ölçümü uygulanacak. Sürecin sonunda ise kurul mülakatı gerçekleştirilecek. Tüm bunların yanı sıra gerek duyulduğu takdirde değerlendirme aşamalarında değişiklik yapılacak.

Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü ile Kurul Mülakatı aşamaları, İstanbul-Florya’da bulunan Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACA?

Kabin memuru alımları için başvuru yapmak isteyen adaylar Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir. Şu an için başvurunun son tarihi bulunmazken, yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde ilan yayından kaldırılacak.

Kılavuz: https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/tecrubesiz-kabin-memuru-ilani-kadin-erkek/fd80d354-077d-436f-90cd-34b2caa2bf0e

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN