THY uçağı acil iniş yaptı: Polis tarafından aranan yolcu havada bulundu

THY uçağı acil iniş yaptı: Polis tarafından aranan yolcu havada bulundu

Türk Hava Yolları (THY) ait Ercan-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan bir yolcunun Ercan'da işlenen bir olay üzerine aranması nedeniyle uçak kalkışından bir süre sonra Ercan Havalimanı'na geri döndü. Polis tarafından aranan yolcu uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

THY’nin Ercan -İstanbul seferini yapan TK-691 sefer sayılı uçağı Ercan Havalimanı’ndan saat 10.05’de sıralarında kalkış yaptı. Bu sırada . KKTC polisi uçak listesinde daha önce bir suçtan aranan kişinin Ercan-İstanbul seferini yapan THY uçağında olduğunu tespit etti.

Polis, hava trafik kontrol kulesiyle iletişime geçerek THY uçağının geri döndürülmesini istedi. Bunun üzerine kule THY pilotu ile irtibata geçerek durumu bildirdi.

THY pilotu pilotu yolcuları bilgilendirmek için yaptığı anonsta uçakta bir teknik arıza olduğunu, Ercan Havalimanı’na geri döneceklerini ve iniş sonrası güvenlik kontrolü yapılacağını duyurdu.

PİLOT TEKNİK ARIZA ANONSU YAPTI

Uçak kalkıştan kısa bir süre Ercan Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. Daha sonra polis ekipleri uçağa gelerek aranması bulunan yolcuyu uçaktan indirerek gözaltına aldı. Yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından Ercan-İstanbul seferi gecikmeli olarak gerçekleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN