THY uçağına yıldırım düştü! Uçak seferleri iptal ediliyor

THY uçağına yıldırım düştü! Uçak seferleri iptal ediliyor

Türk Hava Yolları’nın (THY) uçağına yıldırım düştü! Vatandaşlar gördükleri karşısında panik yaşadı. Uçak seferleri iptal ederken yolcular ise yaşananları şaşkınlıkla izledi. İşte olayın detayları…

THY’nin İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçaklardan birine yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesi sonucu uçak İstanbul Havalimanı’na geri iniş yaptı. Seferler iptal edilirken yolcular neye uğradıklarına şaşırdı.

SON ANDA HAVALİMANINA İNİŞ YAPTI

İstanbul-Diyarbakır seferi için yola çıkan Türk Hava Yolları’nın Airbus 321 tipi uçağı saat 17.35’de kalkışa geçti. İstanbul Havalimanı’ndan kalkan uçağa bir anda yıldırım isabet etti. Yaşanan olayın ardından uçak tekrar havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı.

yeni-proje-1.jpg

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Yıldırım düştükten sonra uçağın pilotu Havalimanı kontrol kulesi ile iletişime geçerek iniş izni istedi. Havalimanına indikten sonra Türk Hava Yolları’nın uçağı bakıma alındı. Neredeyse 5 saat havalimanında bekletildikten sonra uçuş iptali verildi.

YOLCULAR SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İstanbul-Diyarbakır seferi için uçakta olan bazı vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. Uçakta yer alan yolculardan biri “THY Diyarbakır uçağına yıldırım çarptı. Uçuş iptal” paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN