THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı istifa mı ediyor?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı istifa mı ediyor?

Son dakika... Havacılık uzmanı ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifa ettiğini ileri sürdü.

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın istifa ettiğini öne sürdü. Kıdık, istifanın yarın açıklanacağını belirtti. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ocak ayının başında Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına zam yapılmasının ardından başlayan ve hükümetin devrilmesinin ardından da devam eden protestolar nedeniyle mahsur kalmıştı. Kargo uçağı ile eşi ile birlikte Türkiye'ye geri dönen Aycı'nın ekip arkadaşlarını geride bırakması eleştirilere neden olmuştu.

Konuya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuşan Ali Kıdık, Aycı'nın istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istediğini iddia etti. Kıdık, şunları söyledi:

"AYCI'NIN PEK ÇOK HATASI VARDI"

"THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istendi. Aycı, istifasını yarın THY Yönetim Kurulu'na sunacak. Aycı'nın pek çok hatası vardı. Eşi Tuğçe Saatman Aycı için kırmızı halı serdirmesi, Kazakistan'da çıkan olaylar sonucu THY’nin 30 kadar personelini orada bırakarak Türkiye'ye dönmesi, kargo binasındaki çökme ve çalışanları yalnız bırakması gibi olaylar üst üste yaşandı. Sonuç olarak da istifası istendi.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN