THY'nin Mayıs ayı uçuş planı belli oldu

THY'nin Mayıs ayı uçuş planı belli oldu

THY'nin Mayıs ayı uçuş planına göre ABD'nin New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na gerçekleştirdiği seferin ardından buradaki ikinci büyük havalimanı Newark'a da 21 Mayıs'tan itibaren haftanın her günü sefer olacak. Ayrıca Kırgızistan'ın Türkistan şehrine de 8 Haziran'dan itibaren haftada iki frekans uçuş olacak.

Türk Hava Yolları'nın (THY) açıklanan mayıs ayına ait güncel uçuş planına göre ilk olarak 2 Mayıs'tan itibaren Kanada'da Toronto ve Montreal'in ardından üçüncü uçuş noktası olan Vancouver seferlerine başlayacak ve Vancouver seferleri haftada üç gün yapılacak.

NEWWARK SEFERLERİ HER GÜN YAPILACAK

New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na yaptığı seferlerden sonra buradaki ikinci büyük havalimanı olan New Jersey'deki Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'na seferler ise 21 Mayıs'tan itibaren haftanın her günü olacak.

TÜRKİSTAN SEFERLERİ HAFTADA İKİYE ÇIKTI

Kazakistan'ın Türkistan şehrine seferlerin İstanbul Havalimanı'ndan 8 Mayıs'tan itibaren haftada bir gün gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Burada da yapılan değişiklikle Türkistan'a seferler 8 Haziran'dan itibaren haftada iki frekansa çıkacak.

THY yine Özbekistan'ın Fergana ve Ürgenç, şehirlerine mayıs ayından itibaren seferlere başlamayı planlıyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen Azerbaycan'da Gence seferleri ise mayıs ayında haftada 2 uçuş gerçekleştirilmesi planlanıyor.

MALDİVLER VE SEYŞELLER SEFERLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOK

Türk Hava Yolları nisan ayında haftada 2 uçuş olarak tekrar yeniden başlattığı Seyşeller seferleri ile haftada 5 uçuş yaptığı Maldivler seferlerine mayıs ayı boyunca devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN