Tiryakiler o markete akın edecek! Çayda görülmemiş indirim: 14 Nisana kadar 1 kilosu indirimli fiyattan satılacak

Tiryakiler o markete akın edecek! Çayda görülmemiş indirim: 14 Nisana kadar 1 kilosu indirimli fiyattan satılacak

Marketlerden ramazan ayı fırsatları gelmeye devam ediyor. O markette çayda yapılan bu indirim sonrasında ise tiryakiler o markete akın edecek. İşte, 14 Nisan’a kadar 1 kiloluk çayda geçerli olan indirimin detayları…

Tarım Kredi Market, Mart ayında başlattığı indirim uygulamalarına bu ay da devam ediyor. Yaptığı indirimlerle dikkat çeken market, 30 Mart tarihinde başlattığı çay indiriminin 14 Nisan’a kadar geçerli olacağını duyurdu. İşte Tarım Kredi Market çay indiriminin detayları…

TARIM KREDİDE ÇAY İNDİRİMİ BAŞLADI

Tarım Kredi Marketlerde 30 Mart’ta başlayan indirimli çay satışı 14 Nisan’a kadar devam edecek. Bu kapsamda, TK Karadeniz siyah çayın 1 kilosu 109 TL’den satışa sunulacak.

Market tarafından söz konusu indirimle ilgili yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı bereketle gelsin! Tüm ürünlerde 30 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında fiyatlarımızı sabitledik. Ramazan Bayramı’nın bereketini paylaşmak için mağazalarımıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

tarim-kredi-indirimli-cay.jpg

Marketin sunduğu diğer indirim fırsatlarını görmek ve değerlendirmek için siz de en yakın Tarım Kredi Market şubesini ziyaret edebilir ve uygun fiyatlı alışverişin tadına varabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN