Tokat'ta deprem meydana geldi: Yaşanan deprem anı kameralara böyle yansıdı

Gece saatlerinde Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Bölge halkında paniğe neden olan deprem kameralara yansıdı. İşte güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler...

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, ilçe Belediye Başkanı Davut Kılıç, bölgede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını belirtti. Ancak AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem Sivas ve Yozgat illerinde de hissedildi. Deprem anı, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansırken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 01.06'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, bölgede kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu. Belediye Başkanı Davut Kılıç, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Saat 01.06’da Sulusaray ilçe merkezli 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yıkılan, hasarlı bir bina yok. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma da yok. Köylerimizde de sorun yok. Özellikle vatandaşlarımız bu gece, dikkatli, uyanık olmasını ve mümkünse bu geceyi dışarda geçirmeleri önemli. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda anons yaparak uyarıyoruz. Deprem ülkemizin gerçeği. İlçemiz de Kuzey Anadolu fay hattına yakın bölgede bulunuyor. Hepimize geçmiş olsun”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir