TOKİ borcu olanlara müjde! O tarihe kadar başvurursanız yüzde 25 indirimli ödeyeceksiniz! Arsa, konut, işyeri...

TOKİ borcu olanlara müjde! O tarihe kadar başvurursanız yüzde 25 indirimli ödeyeceksiniz! Arsa, konut, işyeri...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den konut, iş yeri ve arsa alan ve taksit ödeyen vatandaşlara yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında kalan borcunu peşin olarak ödeyen vatandaşlara yüzde 25'e varan indirimler uygulanacak. Peki TOKİ indirimi için son başvuru tarihi ne? Ödeme yapmak için son tarih ne zaman? Başvurular nereye yapılacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den ev alan ve ödemelerine devam eden vatandaşlara güzel bir haber geldi. Ev, arsa, işyeri almak üzere TOKİ taksiti ödeyen vatandaşlar duyurulan kampanya kapsamında yüzde 25'e varan indirim fırsatından faydalanabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un duyurduğu kampanyaya göre TOKİ ödemelerinin geri kalanını peşin olarak ödeyenler yüzde 25'e varan indirimden faydalanacak.

Kampanyaya göre konut ve iş yeri ödemesi yapanlar kalan borçlarını peşin öderlerse yüzde 25, arsa ödemesi yapanlar kalan borçlarını peşin öderse yüzde 12,5 indirim uygulanacak.

toki-borc-konut.jpg

PEŞİN ÖDEYENE İNDİRİM İMKANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yeni bir indirim kampanyası duyurdu.

Kampanya kapsamında konut ve iş yeri için peşin ödemelerde yüzde 25, arsa için ise yüzde 12,5 indirim imkanı sağlanacak.

Bakan Kurum konuya ilişkin Twitter hesabı üzerinden şu bilgileri verdi:

"TOKİ’mizle her yıl iki kere düzenlediğimiz indirim kampanyamızın zamanı geldi.

24 Nisan’da başlıyoruz!

TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek."

"Arsa alıcılarına ise peşin ödemelerde yüzde 12,5 indirim uygulanacak"

24 Nisan’da başlatılacak olan kampanyaya başvurular için son tarihler de açıklandı.

toki-arsa.jpg

KAMPANYAYA BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?


Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs’a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerektiği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN