TOKİ'ye arsa ve konut başvuru yapanlara müjde! Yüzde 25 indirim kesinleşti: Bakan Kurum'dan milyonlara müjde!

TOKİ'ye arsa ve konut başvuru yapanlara müjde! Yüzde 25 indirim kesinleşti: Bakan Kurum'dan milyonlara müjde!

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan Murat Kurum'dan herkesi sevindiren haber geldi. Yüzde 25 indirim müjdesi veren Kurum'un açıklamasıyla başvurular başladı. Düşük fiyatlarla artık ev sahibi olabileceksiniz! TOKİ'den arsa ve konut almak isteyenler elini çabuk tutsun

Yüksek ev fiyatları sonrası ev almak isteyenlere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan beklenen haber geldi. TOKİ'den arsa, konut ve iş yeri için yüzde 25 indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanyayı açıklayan Kurum, başvuru tarihlerini açıkladı. Artık yüksek fiyatlarla ev almak dönemi bitiyor.

tokiev.jpg

EV ALACAKLAR, BORÇLULARA MÜJDE! İNDİRİM GELDİ

Bakan Kurum, ev almak isteyenlere beklenen haberi verdi. 2 ayrı indirim kampanyası başladıklarını duyuran Kurum, yüzde 25 indirimle ev alma yolunun açıldığını duyurdu. Tarih veren Kurum, ev almak isteyenlere kampanya için çağrı da bulundu.

toki.jpg

Talepler doğrultusunda düzenleme yaptıklarını söyleyen Bakan Murat Kurum, yeni kampanyayı açıkladı. TOKİ'den ev arsa iş yeri alanları yakından ilgilendiren duyuru milyonları heyecanlandırdı.

3580895-ead4a3d3862a6c67c08feaa7300e3a2d-1366x1366-006.jpg

BAKAN KURUM RESMEN AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşların talepleri doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini belirtti.

murat.jpg

TOKİ'DEN 2 AYRI KAMPANYA! YÜZDE 25 İNDİRİM

Yeni kampanyaları açıklayan Kurum, düzenlemenin 24 Nisan'da başlayacağını söyledi. TOKİ'den ev arsa alanlara ödeme kolaylığı sağladıklarını belirten Kurum, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim yapılacağını açıkladı. Kurum, arsalarda, yüzde 12,5, ödeme kolaylığı sağlanırken, başvuru tarihinin ise 12 Mayıs olduğunun altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN