Toplu taşıma kullananlar dikkat! Artık o kartlarla da toplu taşımaya binebilirsiniz: Yeni uygulama o ilimizde başlıyor

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Artık o kartlarla da toplu taşımaya binebilirsiniz: Yeni uygulama o ilimizde başlıyor

Toplu taşıma kullanan vatandaşları yakından ilgilendiren gelişme paylaşıldı. O ilimizde kullanıma açılan uygulamayla beraber artık o kartlarla da toplu taşımaya binebileceksiniz. İşte tüm detaylar...

Toplu taşıma kullananları sevindirecek haber geldi. Türkiye'nin her bir noktasında farklı bir toplu taşıma kartları bulunurken, yeni gelişmeyle hepsi bu kartın içerisinde toplanacak. Toplu taşıma entegrasyonu sağlayan bu kart o ilimizde başlıyor...

TEK BİR MERKEZDEN YÖNETİLECEK

Türkiye'de yaygın bir şekilde kullanılan toplu taşıma, bu gelişmeyle gündeme taşındı. Devrim niteliğindeki gelişme, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından duyuruldu. Toplumun beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılan düzenlemede, şehir içindeki toplu ulaşımın tek bir merkezden yönetileceği paylaşıldı. Trafik Yönetim Merkezi kuran Dinçer, akıllı kavşak, akıllı trafik sinyalizasyonu sistemleri ve değişken mesaj uygulamasıyla ulaşım ağında altyapıyı geliştiren kararları duyurdu.

20240224aw148655-0.jpg

YAKIN ZAMANDA KULLANIMA AÇILACAK

Türkiye Kart Projesi'nden bahseden Aksaray Belediye Başkanı Evren, birçok belediyeden geçiş sürecinin başladığı duyuruldu. Yeni kart projesi çerçevesinde, toplu taşıma araçlarında kredi kartlı ödemenin yanı sıra Türkiye Kart uygulamasının da entegrasyonunun başladığını duyurdu.

Henüz test aşamasında olan Türkiye Kart, yakın zaman içerisinde diğer il belediyelerinde kullanıma açıldığı gibi, Aksaray şehir içi toplu taşıma araçlarının tamamında kullanılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN