Toplu taşıma, otoyol ve köprü geçişleri bedava oldu! Binlerce kişiye müjde, o tarihe kadar tek kuruş ödemek yok

Toplu taşıma, otoyol ve köprü geçişleri bedava oldu! Binlerce kişiye müjde, o tarihe kadar tek kuruş ödemek yok

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni bir haber gündeme geldi. O tarihe kadar toplu taşımaya, otoyollara ve köprü geçişlerine tek kuruş para harcamayacaksınız. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram tatiline ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Bu kapsamda bayram boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacağı öğrenildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

yeni-proje-3-004.jpg

TOPLU TAŞIMALAR 3 GÜN ÜCRETSİZ

10 Nisan Çarşamba saat 00.00'dan 12 Nisan Cuma gün sonuna kadar (Ramazan Bayramı süresince) Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

yeni-proje-4-001.jpg

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da aynı şekilde şehir içi hatlar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN