Toplu taşıma ücretlerine zam geldi! İşte yaya bırakan yeni öğrenci ve tam ücretleri

Toplu taşıma ücretlerine zam geldi! İşte yaya bırakan yeni öğrenci ve tam ücretleri

Toplu taşıma ücretlerine yeni zam geldi. O ilimizde yapılan açıklama ile birlikte fiyatlar güncellendi. Türkiye'de peş peşe gelen zamlara her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. Ülke genelinde yapılan toplu taşıma zamları il il açıklanıyor. Peki, şimdi hangi şehirde zam geldi? İşte tüm detaylar...

Türkiye'de peş peşe duyurulan zamlar tüketicinin gündeminde yer alıyor. Her geçen gün yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı bütçelere yansımaya devam ediyor. 2023 yılının ikinci yarısından itibaren hız kazanan zamlar bu kez toplu taşımayı vurdu. Tüketicinin belindeki yük artmaya devam ediyor.

TOPLU TAŞIMAYA ZAM GELDİ

Türkiye, neredeyse tamamen bir zam ülkesine dönüşürken yeni zamlar paylaşılıyor. Ekmek fiyatlarında il il zamlar açıklanırken, sıra toplu taşıma ücretlerine geldi. Yılın ikinci yarısından itibaren birçok alanda zam yapılırken, zamların nedeni de paylaşılıyor.

Zam kararlarında etkili olan akaryakıt fiyatlarına göre hem ekmeğe hem de toplu taşımaya zamlar açıklanıyor. Son olarak İstanbul'da açıklanan toplu taşıma zammı üzerine o ilden de zam açıklaması geldi. Eylül ayı ile birlikte güncellenen fiyatlar paylaşıldı.

1333690.webp

ZAM SONRASI GÜNCEL BİLET FİYATLARI

Toplu taşıma kullanan tam bilet ve öğrenci bileti kullanıcıları yeni fiyatları merak ediyor. Elazığ Belediye Meclisi tarafından yapılan açıklamalara göre eylül ayı ile birlikte il içerisindeki otobüs ücretlerine zam geldi.

Elazığ'da gelen toplu taşıma zammı tüketicilerin gündemine oturdu. Zam gelmeden önce 5 lira 50 kuruş olan tam ücret 9 TL'ye yükselirken, öğrenci indirimli biletlerin ücreti ise 4 liradan 7 liraya kadar yükseliş gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN