TPAO daimi personel alımı için düğmeye bastı! Elektrikçi, teknisyen, muhasebeci… 36 bin TL maaş verilecek

TPAO daimi personel alımı için düğmeye bastı! Elektrikçi, teknisyen, muhasebeci… 36 bin TL maaş verilecek

Kurumlar tarafından yapılan personel alımları dikkatle takip ediliyor. TPAO tarafından yapılan açıklama doğrultusunda daimi kadroya 33 personel alımı yapılacağı vurgulandı. Birçok farklı kadroda yapılacak alımlar için detaylar tek tek açıklandı. İşte TPAO personel başvuru detayları…

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), daimi personel alımları için düğmeye bastı. Farklı kadrolarda yapılacak personel alımları için başvuru detayları ve şartları da tek tek açıklandı. İşte TPAO personel başvuru detayları…

TPAO PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI AÇIKLANDI

Kurumlar kapsamında yapılan personel alımları dikkatle takip edilirken son açıklama TPAO’dan geldi. Bu kapsamda üretim operatörü yardımcısı, elektrikçi, ambarcı, servis görevlisi-b, inşaat teknisyeni-b, iş güvenliği teknisyeni-b, denetim ve kontrol sorumlusu, sistem destekçisi ( bilgi sistemleri), arşivci-b, muhasebe servis görevlisi-b, tedarik ve lojistik görevlisi-b, elektronikçi, ağır vasıta operatör yardımcısı kadrolarında personel alımı yapılacak.

tpao-1.jpg

TPAO PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TPAO Bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında adayların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine sağlaması gerekmektedir.

16 Ekim 2023 tarihinde başlayan başvurular 20 Ekim 2023 tarihinde sona erecek. Başvurular Türkiye İş Kurumu il şube müdürlükleri veya Türkiye İş Kurumu Resmi Web Sitesi üzerinden yapılacak. Adayların sendikaya üye olması durumunda brüt ücret 36.704,09 TL/Ay + İlave olarak günlük net ücrete 108,39 TL/Gün yemek ücreti eklenmektedir. Adaylar yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye alacak. Başvuru detayları chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://kariyerbankasi.net/wp-content/uploads/2023/10/TPAO33-DETAYLAR-ICIN-TIKLA.pdf linki üzerinden açıklanmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN