Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyon, Eskişehir... Dikkat! Yarın akşam başlıyor!

Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyon, Eskişehir... Dikkat! Yarın akşam başlıyor!

Meteorolojiden uyarı geldi! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki "Dikkatli olun" diyerek uyardı! Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyon, Eskişehir... Yarın akşamdan itibaren

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul ve Kırklareli'nde meydana gelen aşırı yağış ve sel sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi. Ayrıca selden etkilenen vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN UYARI

dfg.jpg

Özhaseki vatandaşların, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesini, sosyal medya hesaplarını ve mobil uygulamalarını takip etmesini, anlık olarak hava durumu bilgilendirmelerine dikkat etmeleri konusunda dikkat çekti.

YEREL SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

345.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, sosyal medya platformu X'ten paylaşımda bulunarak o iller için uyarılarını sıraladı. Yarın akşamdan itibaren o illerde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel ve taşkınlara karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyardı.

O İLLER DİKKAT!

thumbs-b-c-dd33e3f34dc3668c9f16b5d19183e1b1.jpg​​​​​​​

Özhaseki paylaşımında, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yaptığı son değerlendirmelere göre yarın akşam saatlerine kadar; Trabzon'un doğusu, Rize il geneli, Artvin'in kıyı ilçeleri, Kütahya, Uşak, Balıkesir çevreleri, Manisa'nın kuzeydoğusu, Bursa'nın güneyi, Çanakkale'nin doğusu, Afyonkarahisar'ın kuzeyi ile Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmesi nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istirham ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN