Trafikte iyilik yapayım derken başınızı belaya sokabilirsiniz! Bu hareketi yapanlara ceza yağıyor: Tam 45 bin 540 lira…

Trafikte iyilik yapayım derken başınızı belaya sokabilirsiniz! Bu hareketi yapanlara ceza yağıyor: Tam 45 bin 540 lira…

Bayram tatiline nedeniyle kara yollarında yoğunluk yaşanırken trafik ekipleri yoğun mesaisine devam ediyor. Trafikte iyilik yapmak isteyenler ise büyük bir ceza ile karşı karşıya kalıyor. Öyle ki bu hareketi yapan sürücülere toplamda 45 bin liradan fazla ceza yazıldı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz hafta başlayan 9 günlük bayram tatili bugün son buluyor. Tatilciler evlerine geri dönerken kara yollarında ise ciddi kalabalık yaşanıyor. Trafik ekipleri ise yoğun araç trafiğine karşı denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Düzce de trafik polisinin radar uygulaması yaptığı sırada sürücüler diğer sürücülere sektörle radar haberi vermeye çalışınca ceza yağmuruna tutuldular.

yeni-proje-6-003.jpg

RADAR UYARISI YAPANLARA CEZA YAĞMURU

Tatil nedeniyle trafik yoğunluğunda artış yaşanırken sınırlamasına ok uyulması kapsamında polis ekipleri denetimlerini daha da sıkılaştırdı. Bu doğrultuda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de Çamköy bağlantı yolunda radar denetimi yaptı.

yeni-proje-7-002.jpg

Polislerin denetim yaptığı esnada radar aracını görerek karşı istikametteki araçlara selektör yapıp uyarıda bulunan sürücüler ceza yağmuruna tutuldu. Ekipler bu durumu fark edince diğer şeritte de denetim yapmaya başladılar. Selektör kullanarak diğer sürücüleri uyarmaya çalışan 66 sürücüye 690’ar lira para cezası uygulanırken toplamda 45 bin 540 lira cezai işlem uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN