Trafikte maganda dehşeti kamerada! Otomobilin önünü kesip sürücüyü darp ettiler

Son yıllarda artan şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Küçükçekmece'de, Basın Ekspres Yolu'nda yaşanan olayda, kamyonetin şoförü yol verme tartışması sonrası otomobil sürücüsünü darbetti. Olay, motosikletli polislerin geçişinin hemen ardından gerçekleşti ve kamyonettekilerin saldırısı cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Küçükçekmece'de, Basın Ekspres Yolu'nda kamyonet şoförü yol verme tartışması yaşadığı otomobil sürücüsünün önünü kesip saldırdı. Saldırı cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Basın Ekspres Yolu, İkitelli istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü ile 34 JGD 23 plakalı kamyonetin şoförü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Kamyonetin şoförü, otomobilin önüne kırarak bir süre taciz etti.

Otomobil sürücüsü yaşananları cep telefonu ile kayda almaya başladı. Kamyonette bulunanların, otomobil sürücüsünü taciz ettiği anlarda tesadüfen motosikletli polis ekipleri yoldan geçti. Bu sırada kamyonet otomobil sürücüsünden uzaklaştı.

'POLİSLER GELMESE ADAMLAR BİZİ DÖVECEK'

Görüntülerde, otomobil sürücüsünün 'Polisler gelmese adamlar bizi dövecek' dediği duyuldu. Ancak polis ekiplerinin gitmesi ve trafiğin yoğunlaşmasıyla kamyonetten inenler otomobil sürücüsüne saldırdı. Çakarlı bir cipten de yardım isteyen sürücü saldırıdan kurtulamadı.

Kamyonettekilerin otomobil sürücüsüne saldırdıkları anlar başka bir otomobil sürücüsü tarafından da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN