TÜBİTAK’dan dev personel alımı! Kadrolar belirlendi, başvuru tarihi uzatıldı: Herkes başvuru yapmak için bekliyordu

TÜBİTAK’dan dev personel alımı! Kadrolar belirlendi, başvuru tarihi uzatıldı: Herkes başvuru yapmak için bekliyordu

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) BİLGEM 236 personel alımı yapılacağını duyurdu. Farklı kadrolarda yapılacak personel alımları içinde detaylar merak ediliyor. İşte TÜBİTAK personel başvuru detayları…

TÜBİTAK Bilgem tarafından 236 personel başvurusu yapılacağı belirtilirken başvuru tarihinin 21 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatıldığı aktarıldı. TÜBİTAK tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 6 Teknik ve Destek Personeli, farklı alanlarda 45 Araştırmacı, 100 Araştırmacı, 35 Araştırmacı, 50 Araştırmacı olmak üzere 236 personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte TÜBİTAK personel başvuru detayları…

TÜBİTAK PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

TÜBİTAK tarafından yapılacak personel alımları kapsamında belirlenen kadrolar için alım yapılacak bölüm bilgileri şu şekildedir:

Araştırmacı alımı 50 kadro için Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bil işim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Makine Mühendisliği Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

tubitak-bina.jpg

Araştırmacı alımı 35 kadro için Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği. Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Araştırmacı alımı 100 kadro için Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, işletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu olmak veya 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar/Yaz dönemi sonunda bitirebilmesi gerekiyor.

tubitak-personel.jpg

Araştırmacı alımı 45 kadro için Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, işletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu olmak veya 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar/Yaz dönemi sonunda bitirebilmesi gerekiyor.

Teknik ve Destek Personeli alımı 6 kadro için Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve imalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisi iği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

tubitak.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TÜBİTAK bünyesinde belirlenen kadrolara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru detaylarını https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/04/20240422-4-9.pdf adresi üzerinden öğrenebilecek. Başvuru işlemleri ise https://kariyer.tubitak.gov.tr/#/tumIlanlar internet adresi üzerinden yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN