Tülay Ateş kaçırıldı mı? Canlı yayında 6 yıl sonra yaşanan yeni gelişme

Tülay Ateş kaçırıldı mı? Canlı yayında 6 yıl sonra yaşanan yeni gelişme

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 4 Eylül 2016 tarihinde kaybolan 18 yaşındaki Tülay Ateş'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yıllardır kızlarını arayan acılı anne ve baba bir TV programına katılarak yardım istedi. Tekrar gündem olan olayın ardından, Ateş'in evinin bahçesinde kaybolduğu yıla ait astım ilacı bulundu.

AİLE UMUDUNU KESMEDİ

Balıkesir’in Gönen ilçesinin Havutça mahallesinde kaybolan genç kızı, polis ve jandarma tüm aramalara rağmen bulamadı. Kızlarından umudu kesmeyen Ateş ailesi kızlarının kaçırılmış olabileceğinden şüphe ediyor.

6 yıldır kızları Tülay Ateş’ten haber almayan annesi Kıyafet ve babası Ş. A. “Fulya ile Umudun Olsun” programına başvurdu. Tülay Ateş’in hikayesini inceleyen “Fulya ile Umudun Olsun” ekibi gelişmeleri bir hafta boyunca ekrana taşıdı.

tulay-atess.jpg

BAHÇEDE DİKKAT ÇEKEN İLAÇ

Fulya Öztürk, dikkatleri 4 Eylül günü Ateş ailesinin evinde yaşananlara çevirdi. Canlı yayın sırasında ise evin bahçesinde son kullanma tarihi Kasım 2016 olan astım ilacı bulundu.

tulay-ates.jpg

Astım ilacı olmadan dışarı adım atamayan Tülay Ateş’in o gün ilacı olmadan sokağa çıkmış olması evden kaçırıldı mı şüphesini gündeme getirdi.

Programında ekrana gelen görüntülerin ardından Sarıköy İlçe Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler harekete geçti. Canlı yayında Tülay’ın astım ilacını delillendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN