Tüm Ankara kasıp kavruldu! Ucuz olduğunu duyan koştu! 15 günde tonlarca satış, herkes bitmeden oraya gidecek

Tüm Ankara kasıp kavruldu! Ucuz olduğunu duyan koştu! 15 günde tonlarca satış, herkes bitmeden oraya gidecek

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Ramazan ayında başlattığı uygulama tüm Ankara'yı kasıp kavuruyor. 15 günde tonlarca satış yapıldı bütün Ankara soluğu orada aldı. Ramazan sonuna kadar devam edecek uygulamadan yararlanmak İsteyenler ise şimdiden kuyruğa giriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında uygun fiyatta et satışı ile gündemdeki sıcaklığını koruyor. Başkent Market şubeleri ve Başkent Mobile Market otobüsleri aracılığıyla hayata geçirilen uygulama 15 günde toplam 81 ton 854 kilogram kırmızı et ve beyaz et satışı ile rekora koştu.

ANKARA'NIN EKONOMİK ZORLUĞUNA ÇÖZÜM

Ekonomik zorluklar nedeniyle et almakta zorlanan vatandaşlara uygun fiyatta et satışı gerçekleştiren Ankara Büyükşehir, her daim Ankaralının yanında olduğunu gösteriyor. Ramazan ayında Başkentlilerin temel gıdaya olan ihtiyacını sağlıklı, kaliteli hijyenik ve uygun fiyatlarla bir araya getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, %100 yerli besi hayvanlardan temin edilen ürünleri farklı satış noktalarında Ankaralıyla buluşturuluyor.

baskent-mobil-market.jpg

7 farklı noktada Başkent Market Şubesi ve il ve ilçede gezen Başkent Mobile Market aracılıkları ile vatandaş uygun fiyatta etlere erişim sağlıyor.

81 TON SATIŞ YAPILDI

Farklı noktalarda gerçekleştirilen uygun fiyatta et satışları Ankaralıya ilaç gibi geldi. Başkent Market şubeleri ve başkent mobil market otobüsü aracılığıyla %100 yerli ve satışı gerçekleştirilirken ilk 15 gün içerisinde 81 ton 854 kilogram kırmızı ve beyaz et satışı yapıldı.

kirmizi-et-4.jpg

VATANDAŞIN İLGİSİ YOĞUN

Batıkent Atlantis ile Kızılay Başkent şubeleri ve Elmadağ, Akyurt ilçelerinde uygun fiyatta et satışları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş'a teşekkür eden vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

Hüseyin Sabit: “Mansur Başkan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Halkımız maddi açıdan zayıfladı. İmkânlar çok zorluyor insanları. Emekliyim 11 bin lira maaşım var. Böyle hizmetler gelince de mecburen uygun fiyata et alıyoruz. Bu tür hizmetlerin devamlı olmasını isteriz. Sağ olsun Başkan’ımız bu işe el attı, garibanın elinden tuttu, yoksulun yanında yer aldı.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN