Tüm Türkiye ona üzülüyordu, Esra Erol'da mağdur sanılan adamın gerçek yüzü: Mağdur değil saplantılı çıktı

Tüm Türkiye ona üzülüyordu, Esra Erol'da mağdur sanılan adamın gerçek yüzü: Mağdur değil saplantılı çıktı

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da da duyanları şaşkına çeviren bir olay daha meydana geldi. Tüm Türkiye onun için üzülürken gerçekler gün yüzüne çıktı. Meğer mağdur değil saplantılıymış. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı birbirinden farklı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu defa kendini mağdur gibi gösteren lakin işin sonunda suçlu çıkan o olay gündeme bomba gibi düştü. Birkaç gün önce sosyal medya üzerinden tanıştığı sevgilisi Emriye'nin kaçtığını, ailesinin kendisini Emriye'yi öldürmekle suçladığını söyleyerek programa katılan Faris Ç.’nin gerçek yüzü ortaya çıktı.

Faris Ç., Esra Erol'da programına katılarak mağdur olduğunu iddia etti. Ancak kısa sürede gerçekler ortaya çıktı ve Faris Ç.'nin kadınlara şantaj yapan saplantılı bir kişi olduğu anlaşıldı. Faris Ç., canlı yayında gözaltına alındı.

yeni-proje-28-001.jpg

FARİS Ç.'NİN İDDİALARI VE GERÇEKLER

Esra Erol'un sunduğu programa katılan Faris Ç., "Sosyal medyadan tanıştığım sevgilim Emriye kaçtı, ailesi beni onu öldürmekle suçluyor" diyerek mağdur olduğunu iddia etti. Türkiye'nin ekrana kilitlendiği programda, Esra Erol gerçekleri kısa sürede ortaya çıkardı. Faris Ç.'nin aslında evli ve kadınlara şantaj yapan saplantılı bir kişi olduğu anlaşıldı.

yeni-proje-29-001.jpg

ŞANTAJ MAĞDURU EMRİYE'NİN ANLATTIKLARI

Canlı yayına bağlanan şantaj mağduru Emriye, "Faris beni ve ailemi tehdit etti, bana uygunsuz görüntülerimle şantaj yaptı" dedi. Genç kadın, Faris Ç. tarafından uğradığı eziyetleri tek tek anlattı. Emriye'nin açıklamaları, canlı yayında izleyenleri şoke etti ve ihbar kabul edildi.

yeni-proje-30-001.jpg

EMNİYETİN HAREKETE GEÇMESİ

Esra Erol'da ortaya çıkan gerçekler sonrası Emniyet harekete geçti. Kadınları şantajla birlikteliğe zorlayan Faris Ç., Eyüp Asayiş Büro Amirliği Ekibi tarafından şantaj ve özel hayatın gizliliği ihlali suçundan gözaltına alındı. Esra Erol, bir şantaj mağdurunu daha kurtararak büyük bir başarıya imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN