Turistik hattın adı değişti! İlk seferler başladı: Her Cumartesi yolculuğa hazır olun!

Turistik hattın adı değişti! İlk seferler başladı: Her Cumartesi yolculuğa hazır olun!

Türkiye'nin en gözde rotalarından Biri haline dönüşen turistik Doğu Ekspresi’nin adı artık “Tuz Ekspresi” olacak. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan turistik seferlere bir yenisi eklendi. İlk seferler başladı her hafta bir sefer düzenlenecek. Herkes cumartesi yolculuğuna hazır olsun. İşte tüm detaylar…

Tren yolculuğu yapmayı sevenleri cezbedecek yeni bir rota daha eklendi. Doğu Ekspresi rotasından sonra bu kez de Çankırı'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmak için Tuz Ekspresi seferleri düzenlenecek. Her sene binlerce kişiyi ağırlayan turistik seferler dikkat çekerken yeni seferlerde listeye eklenmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE'NİN YENİ HATTI

Ankara'dan Kars'a kadar uzanan Turistik Doğu Ekspresi her yıl binlerce kişiye Türkiye turu yaptırıyor. Yaklaşık 24 saatlik bir tren yolculuğu olarak karşımıza çıkan bu rota son yılların en meşhur yolculukları arasında yer alıyor.

tuz-ekspresi.jpg

Tren bileti bulmak bile zorlaşırken Doğu Ekspresinden sonra bu kez de Çankırı Ekspresi herkesin gözdesi olacak. Turistik seferler düzenlenen şehirlerarası adını yazdıran Çankırı tarihi ve doğal güzelliklerini turistlere sunuyor.

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliği ile düzenlenen turistik seferler turizm hareketliliğini de arttırıyor.

İLK TREN YOLA ÇIKTI

Turistik Tuz Ekspresi'nin ilk seferi 18 Mayıs'ta Ankara Garı’ndan hareket etti. Saat 07.50'de hareket eden tren Çankırı ziyaret etmek isteyenlere muhteşem bir fırsat sunuyor.

cankiri-tren.jpg

18 Mayıs- 25 Mayıs- 1 Haziran ve 8 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan günübirlik Turistik Tuz Seferleri için bilet satışları başladı. Her cumartesi düzenlenecek olan seferler için Ankara'dan tren saat 07.50'de kalkarken Çankırı'dan 19.40'da hareket edecek.

Seyahat severlere eşsiz bir deneyim sağlayacak olan Çankırı Tuz Ekspresi yeraltı tuz şehri, butik müzeler ile birlikte tarih kokan sokakları gezme fırsatı tanıyor. Tren seferleri 250 kişilik kapasite ile hizmete devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN