Türk Hava Yolları’ndan flaş gelişme! 13 Şubat'a kadar tüm uçuşları 100 TL’ye sabitledi

Türk Hava Yolları’ndan flaş gelişme! 13 Şubat'a kadar tüm uçuşları 100 TL’ye sabitledi

Türk Hava Yolları uçuşların sadece 100 TL olduğunu açıkladı. 13 Şubat'a kadar yapılan her uçuş için sadece 100 TL ödeme yapılacak. İşte Türk Hava Yolları kampanya detayları…

Türkiye'de yaşanan felaketin ardından kurumlardan yapılan destek açıklamaları da peş peşe geliyor. Türk Hava Yolları’nda taşın altına elini koydu. THY, 13 Şubat'a kadar yapılan uçuşların sadece 100 TL olduğunu açıkladı. İşte Türk Hava Yolları kampanya detayları…


100 TL'YE BİLETLER SATIŞI YAPILIYOR


Türkiye'de yaşanan deprem felaketi birçok firmayı da harekete geçirdi. Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama kapsamında Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşlarda Tek yön vergileri de dahil olmak üzere biletlerin 100 TL'ye satılacağını duyurdu. Belirlenen illerde uçuş yapacak olan kişiler 13 Şubat 2023 tarihine kadar 100 TL'den bilet alabilecek.

turk-hava-yolllari.jpg
Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama kapsamında deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ve arama kurtarma ekiplerine ulaştırılması için AFAD koordinasyonunda operasyonların devam ettiği ifadeleri yer aldı. Şimdiye kadar 47 uçuş gerçekleştirdiklerinin altını çizen THY, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'a giden insani yardım uçaklarının dönüş uçuşlarında vatandaşların kullanımına açıldığını belirtti.


Yolcuların düzenli ve güvenli bir uçuş sağlayabilmesi için rezervasyonların mobil uygulama ve web sitesi üzerinden yapılabildiği belirtir. 13 Şubat 2023 tarihine kadar Tek yön vergileri de dahil olmak üzere Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışta tüm uçuşlar için biletlerin 100 TL sabit fiyat olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN