Türk-İş Başkanı Ergün Atalay maaşını ve mal varlığını açıkladı

Asgari ücretin açıklandığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Gırtlağımızı sıkmasınlar" sözüyle gündeme gelen Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, canlı yayında aldığı maaşı ve mal varlığını açıkladı. Hiç ikramiye almadığını belirten Atalay, "25 bin 750 TL maaş alıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde Adapazarı dışında evim yok." dedi.

HaberTürk'te Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, canlı yayında aldığı maaşı ve mal varlığını açıkladı. Atalay, "25 bin 750 TL maaş alıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde Adapazarı dışında evim yok. Ne bankada param ne de arabam var. Hiç bisikletim bile hayatımda olmadı" dedi.

Atalay, şu ifadeleri kullandı:

"Ben hiç ikramiye almıyorum. Türk İş'te çalışan iki işçinin maaşını alıyorum. 25 bin 750 TL alıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde Adapazarı dışında evim yok. Ankara'da, İzmir'de, Antalya'da evim olmadı. 48 yaşında kaloriferli ev gördüm hayatımda. Afyon'da bir dükkan hissesine girdim 2 bin 500 TL kira alıyorum. Ne bankada param ne de arabam var. Hiç bisikletim bile hayatımda olmadı. Bunu sendikacı arkadaşlarım bilir, Adapazarlılar bilir.

Ödemiş'teki adam ne bilsin. Her ay Türk İş'ten temsil giderim var. Haftada 15 gün 10 tane düğüne gidiyorum. Her ay temsil gider hakkım var. Hayatımda hiç kullanmadım. Harcırahlarımı hayatımda kullanmadım. Aksi kanıtlansın Türk İş'e gelmem, Adapazarı'ndaki evimden çıkmam. Demiryollarında işçinin iki misli maaşını alıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN