Türkevi'ne saldırıda yeni gelişme: İşte saldırganın görüntüleri

Türkevi'ne saldırıda yeni gelişme: İşte saldırganın görüntüleri

Dün gerçekleşen New York'ta Türkevi'ne yönelik saldırıda yeni gelişmeler yaşandı. New York Polis Departmanı, saldırganın görüntülerini yayınladı. Departmanın hesabından, kişiyi görenlerin ihbarda bulunulması istendi.

ABD’nin New York kentinde Türkiye’nin New York Başkonsolosluğunun da içerinde bulunduğu Türkevi’ne levyeli saldırı gerçekleştirildi.

Dün ABD’nin New York eyaletinde bulunan Türkevi saldırıya uğradı. Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu ve Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği’nin de bulunduğu Türkevi’ne saldırı levye ile yapılmıştı. New York polisi olaya ilişkin soruşturma başlattı.

ekran-goruntusu-2023-05-23-105451.jpg

ERDOĞAN: BU TERÖRİSTİ BULMANIZ GEREK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde dün düzenlenen ’Büyük Rumeli Buluşması’ programında yaptığı açıklamada, saldırı hakkında konuştu. Erdoğan, konu ile ilgili olarak, "Lafa gelince insan hakları adına mangalda kül bırakmayanlar Avrupa’nın göbeğinde yaşanan bu kültür katliamına dur demediler. Burunların dibindeki soykırımları bile hiçbir şey yapmadan tribünden izlemeyi seçtiler. Ne yazık ki bunlar katillere yolu açarak onlara yardımcı oldular.

Söz konusu Müslümanın, Türk’ün hakkı olunca hep üç maymunu oynadılar. İşte şimdi Avrupa’da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor seçmenlere saldırmaya başladılar. Türkevi’nin camlarını kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Türkevi orada size bir emanettir, Türkevi’nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

ŞÜPHELİNİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne yönelik saldırı ile ilgili olarak şüphelinin görüntülerini yayınladı. Görüntülerde, elinde demir çubuk olan bir kişinin metro istasyonundan çıkışı kameralara yansıyor. NYPD paylaşımında, kişiyi görenlerin ihbar hattını araması isteniyor.

7025203.jpg

7025202.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN