Türkiye adeta kavrulurken o ilimiz beyaza büründü! Karla mücadele ekipleri kapanan yollar için hareket geçti! Adeta kış geldi...

Türkiye adeta kavrulurken o ilimiz beyaza büründü! Karla mücadele ekipleri kapanan yollar için hareket geçti! Adeta kış geldi...

Türkiye'yi terk etmeyen sıcak hava dalgasına bir yenisi de Çarşamba günü gelecek! Ancak o ilimizde cadde ve sokaklar beyaza büründü. Karla mücadele ekipleri harekete geçti... Kış erken geldi!

Türkiye, sıcak yaz günlerine rağmen serinlemek için fırsat kolluyor. Ancak hava durumuyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Çarşamba günü itibarıyla yeni bir sıcak hava dalgasının Türkiye'yi etkisi altına alacağı açıklandı.

SOKAKLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bu sıcaklık artışına rağmen, Uşak ilinin cadde ve sokakları beyaz bir örtüyle kaplandı. Gece etkisini gösteren dolu yağışı, bölgede hayatı bir süreliğine etkilese de, Uşak Belediyesi karla mücadele ekiplerini seferber ederek kısa sürede yolları temizledi.

Hava Forum, sosyal medya platformu X üzerinden dolu yağışının kapattığı yolları ve temizleme çalışmalarına ilişkin video yayınlayarak takipçileriyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN