Türkiye bembeyaz olacak! Kar yağışı Trakya'dan başlayacak Van'a kadar ülkeyi teslim alacak! Meteoroloji tarih verdi

Türkiye bembeyaz olacak! Kar yağışı Trakya'dan başlayacak Van'a kadar ülkeyi teslim alacak! Meteoroloji tarih verdi

Son dakika haberi... Ekim ayı ile birlikte etkisini gösteren sağanak yağışlar etkisini arttırmış durumda. İstanbul ve Rize başta olmak üzere birçok kente yağışlar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a kar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Türkiye bembeyaz olacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip duyurdu. Kar yağışı Trakya'dan başlayacak Van'a kadar devam edecek!

Eylül ayında etkili olan sert soğuklar 1 Ekim itibariyle yerini sağanak yağışlara bırakmış durumda. Yurt genelinde sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Kar yağışı ne zaman gelecek? İstanbul'da yağışlar devam edecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Türkiye bembeyaz olacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih vererek duyurdu. Kar yağışı Trakya'dan başlayacak Van'a kadar ülkeyi teslim alacak! Hazırlıklara başlayın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Ordu, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Rize ve Siirt çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

gfgf-78.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

Hava sıcaklıkları: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yağışlar: Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Rize ve Siirt çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN KAR YAĞIŞI İÇİN TARİH VERDİ: TRAKYA'DAN BAŞLAYACAK VAN'A KADAR ÜLKEYİ TESLİM ALACAK!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağışının olacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. 'İstanbul'a ne zaman kar yağacak?' sorusuna yanıt veren ve kar yağışları için tarih veren Ökten, "Kar haritası. 18 Kasım'a kadar Trakya ve Ankara dahil iç bölgeler kar yağışı alacak. 50 senaryonun ortalaması bunu veriyor. Elbette Doğu Anadolu daha fazla..." uyarısında bulundu.

b56743.png

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

4 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png
5 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png
6 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ

h3.png
7 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png
8 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN