Türkiye için korkutan uyarı. Pazartesi günü dışarıya çıkan herkes bunu yaşayacak! O illerde yaşayanlar yandı...

Türkiye için korkutan uyarı. Pazartesi günü dışarıya çıkan herkes bunu yaşayacak! O illerde yaşayanlar yandı...

Son dakika... Ekim ayı ile birlikte soğuk hava dalgası etkisini artırmış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış var?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye için korkutan uyarı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Pazartesi günü dışarıya çıkan herkesi uyardı. O illerde yaşayanlar yandı!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Pazartesi günüyle ilgili önemli bir uyarı yaptı. Hava sıcaklıkları tüm yurtta hızla düşmeye başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye için korkutan uyarı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. Pazartesi günü dışarıya çıkan herkes bunu yaşayacak! O illerde yaşayanlar yandı. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzey kıyıları, Kırklareli kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus bekleniyor.

yeni-hjhjhj-5.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE İÇİN KORKUTAN UYARI: KEREM ÖTEN SAAT VERİP DUYURDU, DIŞARI ÇIKAN YANDI!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Tüm Türkiye geneli için soğuk hava uyarısında bulunan Ökten, "Türkiye'ye Pazar gecesi soğuk cephe geliyor. Bu cephe ile özellikle kuzey kesimlerde hem ani sıcaklık düşüşü, hem yağmur, hem de kuvvetli rüzgar bekleniyor. Pazartesi sabahı Sonbahar'ı daha çok hissedeceğiz..." ifadelerini kullandı.

yenighghproje.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

8 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h1-001.png

9 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2-001.png

10 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h3-001.png

11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4-001.png

12 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN