Türkiye iki taraftan kuşatıldı! Güneyden gelen tehlike kazanırsa yandık... Türkiye’yi kasıp kavuracak

Türkiye iki taraftan kuşatıldı! Güneyden gelen tehlike kazanırsa yandık... Türkiye’yi kasıp kavuracak

Son dakika haberi... Türkiye soğuk havaları iliklerine kadar yaşamaya başladı. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Afrika sıcaklıkları yurda geliyor! Meteorolojik kaynaklar tarih verip uyardı. Türkiye adeta kasıp kavrulacak! O tarihte sıcaklıklar 30 dereceye çıkacak.

Eylül ayında etkili olan sağanak yağışlar Ekim ayı ile birlikte yerini soğuk hava dalgasına bırakmış durumda. Yağışlar durdu anca soğuk hava buram buram etkisini göstermeye başladı. Birçok kentte sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorusunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Türkiye iki taraftan kuşatıldı! Meteorolojik kaynaklar tarih vererek duyurdu. Güneyden korkunç tehlike geliyor! Türkiye'yi kasıp kavuracak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İskenderun Körfezi çevrelerinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hghggh-2023-10-11t120726-074.jpg

Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde (1800 metre) karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında pus ve yer yer sis bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı. Rüzgârın, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey, kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE İKİ TARAFTAN KUŞATILDI! O TARİHTE KASIP KAVRULACAĞIZ

Soğuk hava dalgası tüm yurtta etkisi göstermeye devam ederken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek?' sorusunu araştırmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar tarih vererek uyardı. Türkiye sıcak hava dalgasına giriyor. Uzmanlar Güney Afrika'dan sıcak hava dalgasının geleceğini belirterek, "Büyük bir savaş başladı. Meteorolojik bu savaşın adı Balkanlar ve Afrika... 19-20 Ekim civarı bize doğru atak yapmak isteyen Afrika sıcak hava dalgası var. Balkanlar'a çok baskı kuruyor. Afrika, Balkanlar'ı derdest ederse ve ülkemize gelirse 30'lu değerlere çıkarız. Tehlikeli..." uyarısında bulundu.

n56.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png

12 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png

13 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ

h3.png

14 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png

15 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN