Türkiye üretiyor Avrupa, ABD ve Uzak Doğu peşinden koşuyor! Kullanan mucizeyi yaşıyor: Selülit, egzama, sivilce, uyuz…

Türkiye üretiyor Avrupa, ABD ve Uzak Doğu peşinden koşuyor! Kullanan mucizeyi yaşıyor: Selülit, egzama, sivilce, uyuz…

Bu sabunu Türkiye üretiyor Avrupa, ABD ve Uzak Doğu peşinden koşuyor. Özellikle cilt hastalıklarına şifa olan sabun selülit, egzema, sivilce, uyuz gibi hastalıklardan eser bırakmıyor…

Doğal sabunlar, cilt üzerindeki etkileriyle her zaman ilgi çekici olmuştur. Türkiye’de üretimi yapılan katran sabunu da faydalarıyla yurt dışına kadar uzanıyor. İşte, katran sabunu faydaları…

Türkiye’de üretimi yapılan katran sabunu, Avrupa, ABD ve Uzak Doğu ülkelerinden yoğun talep görüyor. Bunun en temel nedeni ise mucizevi faydalarıdır. Tamamen doğal malzemelerle üretilen sabun, birçok pahalı kozmetik ürününe göre daha iyi sonuçlar veriyor.

katran-sabunu-faydalari-1.jpg

KATRAN SABUNU FAYDALARI

Egzema ve Sedef Hastalıklarının Şifası: Katran sabunu, egzema ve sedef gibi cilt hastalıklarını tedavi etmede oldukça etkilidir. Hastalık belirtilerini hafifleten sabun, cildin iyileşmesini hızlandırır.

Sivilce ve Siyah Noktaların Düşmanı: Katran sabunu, sivilce oluşumunu engellerken, siyah noktaları da temizler. Ayrıca cilt üzerindeki akne ve iltihaplanmayı da azaltır.

Parlak ve Canlı Bir Cilde Kavuşturur: Bu sabun, cildi derinlemesine temizleyerek cildin parlak ve canlı görünmesini sağlar.

Uyuza Çözüm: Katran sabunu, uyuz tedavisinde de büyük bir etkiye sahiptir. Uyuzdan kaynaklanan kaşıntıyı giderirken, hastalığın ilerlemesine de engel olur.

Saçları Nemlendirir: Katran sabunu, kuru ve hassas saçları nemlendirerek yumuşak bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur.

Saç Dökülmesini Azaltır: Katran sabununun, saç kırılmasını ve dökülmesini önleyici etkisi vardır.

Saç Bitini Tedavi Eder: Bu sabun, saçlardaki kepeklenmeyi giderir ve tekrar oluşmasını önler.

Selülitle Mücadele Eder: Katran sabunu, selülitleri gidermek ve cildi sıkılaştırmak için de kullanılmaktadır.

katran-sabunu-faydalari-2.jpg

KATRAN SABUNU NASIL KULLANILMALI?

Katran sabununu, cildinize ve saçınıza masaj yaparak kullanabilirsiniz. Cildinizde 2-3 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Saçınızda ise 5 dakika bekleterek durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN