Türkiye’de bahar havası kısa sürdü! Marmara, Ege, Karadenizliler hazırlanın

Türkiye’de bahar havası kısa sürdü! Marmara, Ege, Karadenizliler hazırlanın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava durumuyla ilgili yeni tahminlerini paylaştı. Yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yağış beklenmediği belirtiliyor. Açıklamada, genelinin az bulutlu ve açık olacağı, Salı günü öğle saatlerinden itibaren ise kuzey ve batı bölgelerinde yer yer parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı ifade edildi.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus oluşabileceği belirtilirken, Marmara ve Ege bölgelerinde yer yer toz taşınımı yaşanabileceği tahmin ediliyor. Özellikle Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesinin bulunduğu da vurgulanıyor.

img-4830.jpeg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporları, Nisan ayının güneşli ve sıcak bir başlangıç yapmasının ardından, soğuk hava ve yağışın beklendiği yönündeki tahminlerin şimdilik gündemde olmadığını gösteriyor. Ülke genelinde sıcak ve güneşli havaların devam edeceği, yağışlı hava koşullarının ise öngörülmediği belirtiliyor. Hava durumuyla ilgili gelişmeler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yakından takip edilerek kamuoyu ile paylaşılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN