Türkiye’de bir eşi daha yok! O ilçe herkesin merkezi olacak! Suyunun şifası yurt dışından duyulacak

Türkiye’de bir eşi daha yok! O ilçe herkesin merkezi olacak! Suyunun şifası yurt dışından duyulacak

Türkiye doğal güzellikleri ile ve şifasıyla yeniden dünyanın merkezi haline dönüşecek. Türkiye genelinde bir eşi benzeri daha bulunmuyor 7'den 70'e herkes orayı görmek için can atıyor. Suyunun şifası yurt dışından insan getirtiyor. Turizmin önemli merkezi olacak.

Kaplıcaları ile oldukça ünlü olan Türkiye yeni bir uğrak nokta keşfi ile herkesin gözdesi olacak. Kaplıca turizminde önemli bir merkez haline dönüşecek Tokat, herkesin derdine derman olacak. Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, Türkiye'nin yeni kaplıca merkezi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar…

TURİZMİN MERKEZİ OLACAK

Kaplıca denildiği zaman akla ilk gelen ülkelerden biri Türkiye olurken Tokat'ın Reşadiye ilçesi de turizmin önemli bir merkezi haline dönüşecek. Reşadiye ilçesinde bulunan kaplıca suyunun potansiyeline dikkat çeken Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, Reşadiye'nin turizmde farklı bir yere taşınacağını söyledi.

resadiye-kaplica-kapak.jpg

İlçenin eşsiz doğal güzelliklerden biri olarak karşımıza çıkan kaplıca suyunun potansiyelini işaret eden Ünal, Reşadiye'nin turizmde önemli bir noktaya yükselme potansiyeli olduğunu söyledi. Burada bulunan kaplıcanın eşi benzeri bulunmayan bir kaplıca suyuna sahip olduğunu vurgulayan Ergül Ünal, “Suyumuz çok güzel ve kaynağı bol bir suya sahiptir” dedi.

KAPLICANIN ADI “REŞADİYE”

Seçim kampanyaları kapsamında konuya sürekli değindiklerini belirten Başkan Ünal, göreve geldikleri süre içerisinde hem kaplıca suyuna hem de daha önce yapılan termal bir otele ağırlık vereceklerini aktardı. Kaplıca suyunun Termal Otel başta olmak üzere Reşadiye’yi turizm açısından farklı bir konuma getireceğini vurgulayan Ünal, ilçenin doğal güzelliklerini ön plana çıkaran bir coğrafyaya sahip olduklarını ifade etti.

resadiye-kaplica.jpg

İlçenin yaylaları, şelaleleri ve dağlarının çok güzel olduğunu vurgulayan Ünal, “Biz istiyoruz ki bu cennet toprakları ülke ve hatta yurt dışındaki herkesin görmesini sağlayalım. İlerleyen dönemde güzel projelerle ilçemizi tanıtacağız” sözlerini aktardı.

TÜRKİYE'DE BİR BENZERİ DAHA YOK

Reşadiye'nin turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğuna değinen başkan Ünal, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı. İlçenin doğal zenginliklerini daha geniş kitlelere tanıştırmak için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini duyuran Ünal, ilçe potansiyelini en üst düzeye çıkartmak için kültür çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN