Türkiye’nin çilesi sona eriyor! “Püfür püfür” diyerek duyurdu! Her şey o gün başlıyor: Biraz sabredin

Türkiye’nin çilesi sona eriyor! “Püfür püfür” diyerek duyurdu! Her şey o gün başlıyor: Biraz sabredin

Son günlerde artan sıcaklıklar tüm Türkiye'de etkisini gösterirken vatandaş da nefes alamaz hale geldi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar yakından takip edilirken uzman isim o tarihi işaret ederek duyurdu. Yeniden etkisini gösterecek. İşte tüm detaylar…

Türkiye’de çileli günler sona eriyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yaptığı açıklamalar ile bu kez yüzleri güldürdü. Batıda rüzgarların hafiflediğini belirten uzman isim yeni esintiler için o tarihi işaret etti. Püfür püfür geliyor. Herkes rahat bir uykunun sefasını sürecek. İşte tüm detaylar…

RÜZGAR ETKİSİNİ GÖSTERECEK


Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yeni açıklaması ile vatandaşların yüzünü güldürdü. Son günlerde batıda rüzgarın hafiflediğini belirten uzman isim, bu durumun serinlemeye engel olduğunun da altını çizdi. Cumartesi günü rüzgarın yeniden Türkiye'ye giriş yapacağını belirten Ökten, “ püfür püfür esecek” ifadeleri ile müjdeyi verdi. Kerem Ökten tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:


“Batıda rüzgarlar hafifledi. Maalesef bu durum serinlememize engel oluyor; fakat Cumartesi günü rüzgarlar tekrar başlıyor. Püfür püfür esecek…”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN