Türkiye’nin en temiz havası orada! Bir hava alayım diyen soluğu orada alıyor! İşte Türkiye’nin en temiz yeri

Türkiye’nin en temiz havası orada! Bir hava alayım diyen soluğu orada alıyor! İşte Türkiye’nin en temiz yeri

Türkiye'nin en temiz havaya sahip illeri belli oldu. Gerçekten bir temiz hava almak isteyenler valizini topladığı gibi soluğu o şehirde alıyor. Uluslararası kimlik kuruluşları ve resmi kurumlar tarafından açıklanan veriler doğrultusunda Türkiye'deki en temiz havaya sahip 5 il sıralandı. İşte Türkiye'nin en temiz yeri…

Türkiye'de en temiz havaya sahip 5 il belli oldu. Uluslararası iklim kuruluşları ve resmi kurumların verileri doğrultusunda oluşturulan listede Türkiye'de en temiz havaya sahip şehirler tek tek sıralandı. Gerçekten temiz hava almak isteyenler ise koşa koşa o şehirlere gidiyor. Türkiye'nin yeşil ihtiyacını karşılayan o şehirler en temiz havanın da sahibi oldu. İşte Türkiye'nin en temiz yeri…

TÜRKİYE'NİN EN TEMİZ 5 İLİ

Temiz Hava Hakkı Platformu tarafından yayınlanan veriler doğrultusunda Türkiye'de en temiz havaya sahip şehirler tek tek sıralandı. Türkiye'nin en temiz havaya sahip illeri şu şekildedir:

artvin.jpg

  • İlk sıraya yerleşen şehir Artvin oldu.
  • Listenin ikinci sırasında Rize yer alıyor.
  • Üçüncü sırada yer alan şehir Trabzon olduğu.
  • Dördüncü Gümüşhane,
  • Beşinci sırada ise aynı puanı alan Giresun, Çankırı ve Bilecik gibi şehirler yer almaktadır.

TÜRKİYE'NİN HAVASI EN KİRLİ ŞEHİRLERİ

Temiz Hava Hakkı Platformu tarafından yapılan araştırmalar doğrultusunda Türkiye'de en kirli havaya sahip illerde tek tek açıklandı. Türkiye'deki en kirli hava Batman'da görülürken sırasıyla Iğdır, Ağrı, Şırnak ve Malatya takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN