Türkiye'nin en zehirli yılanı bir ilde daha ortaya çıktı! Bir ısırığıyla öldürüyor... O anlar kayıt altında

Önce Elazığ, Çanakkale, Ağrı derken şimdi de o ilimizde! Havaların ısınmasıyla yılanlar daha sık görülmeye başladı. Türkiye'nin en zehirli yılanı bir ilde daha ortaya çıktı! Tek ısırığı ölüme neden oluyor. O anlar kayıt altında...

Havaların ısınmasıyla birlikte, toprağın altındaki canlılar daha sık görülmeye başlandı. Türkiye'nin en zehirli yılanlarından biri olan engerek yılanı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görüntülendi. Bu tehlikeli yılan, daha önce Elazığ, Çanakkale ve Ağrı'da da görülmüştü.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görülen engerek yılanı, bölge halkını tedirgin etti. Bir ısırığıyla öldürebilecek kadar güçlü zehre sahip olan bu yılan, özellikle sıcak havalarda daha aktif hale geliyor. Yılanın görülme anı ise vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

Uzmanlar, havaların ısınmasıyla birlikte bu tür tehlikeli yılanların daha sık ortaya çıkabileceğini belirtti. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayanların ve doğada vakit geçirenlerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN