Türkiye'nin en zehirli yılanı o bölgede kameraya yakalandı! Kapıyı pencereyi iyi kapatın: Tek bir ısırığı öldürüyor

Ülkemizdeki en zehirli yılan o ilimizde görüntülendi. Kameraya poz veren zehirli yılan halk arasında endişeye sebep oldu. Bu yılan türünün tek ısırığı bile öldürmeye yetiyor... Kapıyı pencereyi iyi kapatın...

BURAK ÖZTOPRAK

En tehlikeli canlılardan birisi Türkiye'de görüldü. Kameralara yakalanan en zehirli yılan türü tek ısırığıyla bir insanı deviriyor. Kameralar karşısında bir şahıs tarafından yakalanan zehirli yılan, bölge halkında endişeye sebep oldu. İşte o anlar...

TEK ISIRIĞI BİLE ÖLÜME YOL AÇIYOR

Türkiye'de yaşayan en zehirli yılan geçtiğimiz günlerde kameralara yakalandı. O ilde görülen yılan halkta endişeye sebep oldu. Tek ısırığı bile öldürmeye yetiyor... Yılanın oldukça saldırgan halini gösteren video sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanı, Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir köyde su kenarında görüntülendi! Tek bir ısırığıyla ölüme yol açabilen bu tehlikeli canlı, vatandaşları dehşete düşürdü.

2-001.jpg

CESUR KÖYLÜ YILANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ!

Yılanı fark eden cesur bir köylü, değnek yardımıyla engerek yılanını yakalayarak güvenli bir bölgeye bıraktı. O anlar saniye saniye kameraya kaydedilirken, görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

KAPI PENCEREYİ KAPATIN, DİKKATLİ OLUN!

Uzmanlar, engerek yılanının zehrinin çok güçlü olduğunu ve tek bir ısırığın ölümcül olabileceği konusunda uyarıyor. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayanların kapı ve pencerelerini kapalı tutmaları ve açık arazilerde dikkatli olmaları önem taşıyor.

3-001.jpg

ENGEREK YILANI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER:

  • Türkiye'nin en zehirli yılan türlerinden biridir.
  • Tek bir ısırığı ölümcül olabilir.
  • Saldırgan bir yapıya sahiptir.
  • Genellikle su kenarlarında yaşar.
  • Elazığ'da görülen bu olay, engerek yılanının ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Siz de bu ölümcül yılandan korunmak için dikkatli olun ve gerekli önlemleri alın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN