Türkiye'ye ikili kıskaç! Daha yeni kurtulmuştuk: O bela bu kez de iki koldan birden Türkiye'ye doğru yola çıktı

Türkiye'ye ikili kıskaç! Daha yeni kurtulmuştuk: O bela bu kez de iki koldan birden Türkiye'ye doğru yola çıktı

Türkiye'nin başından musibetler eksik olmuyor. Daha yeni kurtulmuştuk diye sevinenler bela yeniden başınıza saracak. Türkiye'ye doğru yola çıktı geliyor. İki koldan çevirdiler kurtuluş yok.

Türkiye'de güncel hava durumu detayları yakından takip ediliyor. Uzman isimler tarafından yapılan paylaşımlar dikkatle incelenirken Türkiye'nin korkulu belası için alarm verildi. Bu kez tek taraftan değil iki taraftan kuşatılacak göz gözü görmeyecek. İşte tüm detaylar…

İKİ KOLDAN SARACAK

Güncel hava durumu olaylarına anbean paylaşan Hava Forum, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Türkiye'nin korkulu belasını işaret etti. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna kadar etkili olan çöl tozları yeniden Türkiye'ye giriş yapıyor. Bu kez tek bir taraftan değil çift taraftan kuşatma altında olacağız.

col-tozu-2.jpg

Hem Afrika hem de Suriye üzerinden Türkiye'ye doğru yola çıkan çöl tozları Cuma ve Cumartesi günü etkisini gösterecek. İki koldan birden Türkiye'yi kuşatacak olan çöl tozları çamur yağmuru olarak Türkiye'ye iniş yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN