Türkiye'ye müjdeyi Prof. Dr. Orhan Şen verdi! Pazartesi günü başlıyor: Hazır olun

Türkiye'ye müjdeyi Prof. Dr. Orhan Şen verdi! Pazartesi günü başlıyor: Hazır olun

Son günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde etkili olan yağışlı havanın ardından güzel haberi Prof. Dr. Orhan Şen verdi. Pazartesi gününe dikkat çeken Şen’in açıklaması haberimizde…

ESMAGÜL KOÇAK

Türkiye bu yıl küresel iklim krizinin etkilerini doruklarına kadar hissetti. Mart ayına gelmemize rağmen doğru düzgün kar yağmazken, hava sıcaklıkları da genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

Son birkaç gündür yurdun çeşitli bölgelerini etkisi altına alan yağmur, dün akşam Ankara’nın belli bölgelerinde kar yağışına dönüşse de yağan kar pek etkili olmadı ve sıcaklıklar yeniden yükselişe geçti.

Kuru soğuk yerine sıcak havayı tercih edenler içinse güzel haber geldi. Müjdeyi Prof. Dr. Orhan Şen X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

yeni-proje-3-001.jpg

PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN YURDU TERK EDİYOR

Yağışların Pazar gününden itibaren yurdu terk edeceğini söyleyen Şen, hafta başı itibari ile 3 gün boyunca Doğu Anadolu bölgesi hariç yurtta bahar havası yaşanacağını söyledi. Sıcaklıkların bugüne göre 6-7 derece artacağını söyleyen Şen, haftanın ikinci yarısının ise mevsim normallerinde geçeceğini belirtti. İstanbul’da da etkisini gösteren yağmur kenti bugün öğlen saatlerinden itibaren terk ederken sıcaklık Salı günü 19 dereceye kadar çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN